otel-motel-apart-pansiyon ara

Custom Search

Mersin Ayaş Göksel Pansiyon

Ayaş Kumkuyu aile pansiyonu
Ayaş Göksel Pansiyon
Ayaş Göksel Pansiyon
Mersin'in en güzel plajına sahip beldelerinden Ayaş'ta yer alan Göksel Pansiyon Ucuz temiz bir konaklama arayanların adresi konumunda .Ayaş'ta konaklama ve tatil için daha ne bekliyorsunuz.Sizlere Ayaş Göksel Pansiyonu tavsiye ederim.Göksel Pansiyon da kalabalık aileler için de odalarımız mevcuttur.



Erdemli Ayaş Beldesi Kızkalesine 4 km.Mesafede yer almaktadır.Mersin merkeze ise 55 km uzaklıktadır.Mersin Otogarından Silifke otobüslerine binerseniz hemen Pansiyonumuzun önünde inebilirsiniz.
Goksel Pansiyon

Ayaş Göksel Pansiyon odalarımızda banyo ( 24 saat sıcak/soğuk su bulunmaktadır.), televizyon ( tüm uydu kanalları mevcuttur.), klima, mini buzdolabı, balkon ve her katta ortak kullanım mutfak bulunmaktadır. Ayrıca pansiyonumuzda diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz Göksel Market 'imiz de bulunmaktadır.
mersin ayaş pansiyon
Göksel Aile Pansiyonu

Ayaş Göksel Pansiyon denize sıfır ve ana yol kenarında olmakla birlikte tarih ile iç içedir. Pansiyonumuzun etrafı roma ve bizans dönemine ait antik Elaussa Sebaste şehrinin içerisindedir.

Ayaş Plajı ince kumdur ve taş bulunmamaktadır. Denizi ve plajı temizdir.

Uygun fiyata konforlu bir tatil fırsatı sizleri bekliyor...

Pansiyon bünyesinde ayrıca kiralık 1+1 dairemiz de mevcuttur.Deniz manzaralı olan dairemiz eşyalı olup ihtiyaç duyacağınız tüm mutfak eşyaları mevcuttur.Siz bavulunuzu alın gelin gerisini bize bırakın.

Mersin Ayaş pansiyon fiyatları 2018 gayet ekonomik olup sezon içerisinde farklılıklar gösterse de benzer tatil yörelerine göre yine de ucuz sayılır. Müsaitlik bilgisi ve pansiyon fiyatları için lütfen telefonla iletişime geçiniz.

Diğer Ayaş Pansiyonları için Tık Tık..

Adresimiz:

Ayaş Kasabası
Merdivenlikuyu Mahallesi
Atatürk Caddesi
No: 666    
Erdemli / Mersin / TÜRKİYE

İrtibat numaralarımız:

Rahime SAPMAZ    0 537 566 25 40

Adnan GÖKSEL     0534 200 38 98    /    0535 400 76 09

1 yorum:

  1. ayaş pansiyon
    ayaş pansiyon fiyatları mersin
    ayaş pansiyon sahibinden
    mersin ayaş pansiyonlar ve fiyatları
    ayaş pansiyon fiyatları
    ayaş apart pansiyon

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

benzer otel ve pansiyonlar