otel-motel-apart-pansiyon ara

Custom Search

SULTAŞA OTEL


                                               SULTAŞA OTEL
Sultaşa - Genel Otel Özellikleri
Sultaşa Otel, tatili, eğlenceyi, dinlenceyi ve iş merkezi imkanlarını sunmaktadır; sıcak konukseverliği, muhteşem manzarası, merkezi konumu ve eğlenceli imkanları ile Sultana Otel rüyalarınızdaki tatili sunmaktadır.
Oda Görünümleri
Mersin Sultasa Otel her biri özel tasarlanmış toplam 80 Odalı, 160 yatak kapasitesi ve deniz, havuz, bahce manzarası ile hizmet veren otelin Oda Özellikleri, direk telefon, müzik yayını, minibar, kablo tv, klima, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir.
Yiyecek ve İçecekler
Sultasa Mersin Otel'in çalışma sistemi oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, havuz bar, Alakart ve açık büfe Servis, 1 açık restoran 300 Kişilik, 1 kapalı restoran 160 Kişilik olup Restorantında Türk Mutfağı ve Dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıp özel günler sunmaktadır.
Toplantı ve Kongre
Mersin Sultasa Otelin tam donanımlı 2 toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, lazer işaretleyici, fax, klima, ışık sistemi, simultane çeviri sistemi, bilgisayar, internet, fotokopi, telefon mevcuttur. en büyük salonu 500 kişiliktir.
Otel Servisleri
Mersin Sultasa Otel'de klima, klima ile ısıtma, merkezi ısıtma, bahçe, Tv salonu, oyun odası, business merkez, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü servisi, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, evcil hayvan kabulu hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.
Boş Zaman ve Eğlence
Mersin Otel Sultasa'da açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, masaj, fitness merkezi, disko, gece klübü, çocuk oyun alanı, doğa sporları gibi aktivitelere sahiptir.


İKİ KİŞİLİK ODA ÖZELLİKLERİ
* 25 metrekare & balkonlu.
* 1 suit oda.
* Özel dekorasyonlu ve deniz manzaralı.
* Her mevsime göre ayarlanabilen inverter klimalar.
* Kablolu tv bağlantısı ile LCD ekran televizyonlar.
* Ücretsiz kablosuz adsl internet.
* Oda içi elektronik kasa.
* Kasalarımız misafirlerimizin belirleyeceği özel kod ile şifrelenmektedir.
* 24 saat oda servisi.
* Minibar.
* Banyoda küvet, duş, elduşu, saç kurutma makinası, telefon mevcuttur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

benzer otel ve pansiyonlar