otel-motel-apart-pansiyon ara

Custom Search

SİLİFKE SUSANOĞLU ÇAĞLAYAN APART


Susanoğlu son dönemde özellikle yerli tatilciler tarafından tercih edilmekte,haliyle insanlar tatile çıkmadan önce konaklamak için susanoğlu nerede kalınır sorusunu soruyor.Bunun yanında insanlar kazıklanmak istemedikleri için özellikle fiyatları uygun ekonomi sınıfı apart pansiyonları tercih etmekte hatta fiyatlarını önceden belirten tesisleri tercih etmektedir.


Susanoğlu Çağlayan apart olarak sizlere en uygun fiyatlardan hizmet vermek istiyoruz lakin doluluk oranının arttığı yaz sezonunda arz talepe bağlı fiyatlar haliyle biraz yükselmektedir.Yine de gelmeden önce telefonla ararsanız fiyat konusunda yardımcı olmak isteriz.

Tesis özellikleri: Çağlayana apart sizlere 10 apart ile hizmet vermektedir. Apartlar 2+1 şeklinde olup 5 kişi rahatlıkla kalabilmektedir. Denize 60 metre mesafede olup tüm daireler deniz manzaralıdır. Aparta ait ücretsiz otopark ve dinlenebileceğiniz bir alan bulunmaktadır. Tüm aparttaki  odalarda ayrı ayrı uydu yayınlı tv mevcuttur.

Oda özellikleri: Odalarda; klima, duş, wc, 24 saat sıcak su, mutfak, mutfak araç ve gereçleri, buzdolabı, masa ve sandalyeler, geniş balkon, çekyat ve kablosuz internet bulunmaktadır. 




İLETİŞİM


Susanoğlu Mah. Paşaini sok. No:14 Atakent Silifke / MERSİN
TEL: 0 324 722 5040

6 yorum:

  1. Biraz pahalıydı(susanoğlunun tamamı böyle insanında pazarlık anlayışıda yok) ama mehmet amcanın müşteriye olan hürmeti mükemmeldi yine tatile çıksam yine oraya giderim

    YanıtlaSil
  2. 07/09/2014 tarihinde pansiyona giriş yaptık 3 gün kaldık ve günlüğüne 120 tl istedi. Sonradan araştırdık herkes 50 liraya kalıyormuş. 11/09/2014 tarihinde telefonla aradım ve fiyat sordum bana 70 lira dediler. Yani tutturabildiğine keşke herşey güleryüz olsa neden 70 dediğimde de bana telefonda küfür ederek yüzüme kapattı. Haram Zehir Zıkkım olsun ... Buraya girmeden önce dışarıdaki fiyatlara bi bakın derim. selametle..

    YanıtlaSil
  3. Size ulaşamiyoruz oda tutacaz ama tlf bakan yok başka numara varsa vere bilirmidiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitemize kayıtlı numaralar bunlar. Lütfen tekrar deneyin

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

benzer otel ve pansiyonlar