otel-motel-apart-pansiyon ara

Custom Search

NESLİHAN OTEL

mut otelleri
MUT NESLİHAN OTEL
                                                    
BİLGİLER: Otel Mut ilçesinde yer almaktadır.Mut Karaman arası seyehat eden pek çok insanımız temiz yayla havası almak için otelimide konaklamaktadır.Mut Neslihan Otel Ekonomik bir konaklama sunmasının yanında verdiği hizmetler ile tercih sebebi.


Oda Özellikleri: 41 toplam oda, 85 toplam yatak, 1 kral dairesi, 6 suit oda. Bahçe, dağ manzarası var.

Otel Bilgileri: Direk telefon, müzik yayını, minibar, internet bağlantısı, uydu tv, cine 5, split klima, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası.

Otel Genel Açıklama: Split klima, klima ile ısıtma, merkezi ısıtma, bahçe, tv köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, business center, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, market, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir.

Eğlence ve Etkinlikler:Açık havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, bilardo, doğa sporları.

Yiyecek ve Restoranlar: Yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, havuz bar, Alakart ve açık büfe servis. 1 açık restoran (300 pax), 1 kapalı restoran (150 pax).

İş Toplantıları ve Konferans: 1 toplantı odası (300 max. kapasite). Perde, beyaz tahta, ses sistemi, mikrofon, televizyon, fax, klima. Balo Salonu (kapasite 1000 pax ).

Otel Konumu: Silifke 80 km, Karaman 80 km, Konya 165 km. Adana Şakirpaşa Hava Alanı 260 km. Dağ kenarında, ücretli servis. mersin mut ilçesinde kalacak yer arıyorsanız size neslihan oteli öneririz.neslihan Otel Mut ilçesinde konaklama yeri arayanlar için güzel bir tesis durumunda

Adres: Yapıntı Köyü Mersin Karaman Yolu Pk:33600 Mut/mersin
Telefon:(0324) 784 6525

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

benzer otel ve pansiyonlar