otel-motel-apart-pansiyon ara

Custom Search

MERSİN TAKSİM İNTERNATİONAL OTEL

 Genel Otel Özellikleri:

 Mersin, Akdeniz boyunca uzanan, sonu gelmeyen temiz kumsalları, portakal ve limon bahçeleriyle birçok tarihi eserin bulunduğu Akdeniz'in incisidir ve Taksim International Otel, Doğu Akdeniz sahillerinde bu muhteşem konumda 5 yıldızlı konforu ile hizmet vermektedir.

Oda Özellikleri:

 Mersin Taksim İnternational Otel her biri özel tasarlanmış, 155 adet standart oda, 54 adet corner suit, 25 adet junior suit, 6 adet sigara içilmeyen oda, 4 adet özürlü odası, 2 adet kral dairesi toplamda 240 oda 515 yatak kapasitesi ve deniz manzarası ile hizmet veren bir oteldir. Oda Özellikleri, direkt telefon, banyo ve duş, saç kurutma makinesi, klima, uydu Tv, mini bar, 24 saat oda servisi, ücretsiz emanet kasaları olarak dizayn edilmiştir.

Yiyecek ve İçecekler:

 Taksim İnternational Mersin Otel'in çalışma sistemi oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu Vitamin Bar, Havuz Bar, Taksim Bar (canlı müzik), TV li Lobi Bar ve Restaurant olup Restorantında Türk Mutfağı ve Dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıp özel günler sunmaktadır.

Toplantı ve Kongre:

 Mersin Taksim İnternational Otelin tam donanımlı 11 toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, lazer işaretleyici, fax, klima, ışık sistemi, simultane çeviri sistemi, bilgisayar, internet, fotokopi, telefon mevcuttur.

Otel Servisleri:

Mersin Taksim İnternational Otel'de resepsiyonda emanet kasası, engelliler için servisler, uyandırma servisi, iş merkezi, kuaför, internet, market, kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisi, jeneratör, 50 araçlık açık otopark, 100 araçlık kapalı otopark hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Boş Zaman ve Eğlence:

Taksim İnternational Otel 1 açık yüzme havuzu ve çocuk bölümü, sauna, masaj, jakuzzi, fitness merkezi, sağlık kulübü, jimnastik salonu, masa tenisi, jakuzi, sauna gibi aktivitelere sahiptir.

Ulaşım: Otel Taksim İnternational Mersin Şehir merkezinde, Adana hava alanına 60 km mesafede yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

benzer otel ve pansiyonlar