otel-motel-apart-pansiyon ara

Custom Search

AKDAŞ APART PANSİYON


AKDAŞ APART PANSİYON
Mersin''in en gözde sahil ve kumuna sahip susanoğlu''nda,doğa üstü nitelikleri bünyesinde barındıran Yapraklı Köy''de kalite anlayışını ilke edinmiş bir tesis Akdaş Apart Pansiyon.Sıcak deniz suyu ile soğuk kaynak suyunun bir arada fakat birbirine karışmadan dalgalandığı yapraklı köyde,tabiatın bu ilginç olayına tepeden bakmaktadır. Misafirlerimiz, 8 adet tam donanımlı lüks dairelerimizde,klimalı,uydu yayınlı ve bir konutta bulunması gereken tüm eşyaları ile evinizdeki rahatlığı aratmayacak bir ortam sunmaktayız.İki yatak odası ,banyosu,amerikan mutfaklı salonu ve muhteşem balkonu ile keyif dolu bir tatil yaşayacaksınız.
Yine 'hizmette kalite' anlayışının ürünü olan 15 adet odamızda;klima,tv, mini buzdolabı,wc-duş
gibi konfor ürünlerinin yanısıra;bir adet çift kişilik iki adet tek kişilik yatak mevcuttur.Yemeğini kendisi yapmak isteyen misafirlerimiz için,son derece hijyenik, ortaklaşa kullanabilecekleri iki adet mutfak ve her tür mutfak malzemesi mevcuttur.Sizin sadece kişisel eşyalarınızı getirmeniz ve tüketeceğiniz malzemeleri temin etmeniz yeterli olacaktır.İsteyen misafirleimize tesisimizde kahvaltı verilmektedir.
İletişim Bilgileri:
Adres:Yapraklı Koy,Susanoğlu(Atakent).Silifke.
İl: Mersin - Silifke
Telefon:0324 7223451
Fax:0535 5646638

3 yorum:

  1. Güleryüzlü ve samimi insanlar, sabah kahvaltısı keyifli, çay sınırsız odalar temiz ve bakımlı çok güzeldi, yapraklı koy çok şirin :)

    YanıtlaSil
  2. tek kahvaltısı güzeldi harici hiç bir şey işe yaramaz sabah hiç sular olmuyor rezil

    YanıtlaSil
  3. susanoglunda en temiz ve güvenilir bir yer herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

benzer otel ve pansiyonlar